Nästan helg...

Ja, det hade det varit om jag inte hade jobbat idag också. Inte så kul när klockan ringer vid 05.30 en lördagmorgon... Men, men, i morgon är jag iaf hel ledig :)

Efter jobbet blev det till att ta tag i en sådan där sak som skulle ha gjorts gansak länge. Måla verandan. Härligt att fått det gjort, men mindre härligt att veta att det måste målas en gång till för att täcka. Fast å andra sidan så kanske man kan skjuta upp det till nästa år?

Som belöning för mitt slit så tog jag med mig Lilla G för att plocka blåbär. Som vanligt så kan man ju inte bara gå från punkt a till punkt b och göra det som var tänkt. Trallade runt i skogen i säkert 1 timme, hittade lite svamp och bara drällde runt i största allmänhet.
Det slutade iaf med att vi kom fram till blåbärsstället och fick med 8 l blåbär hem. (Svor ett tag över att burkarna tog slut innan bären...)Fixade till den här när vi kom hem

Frysen är full, men man kan ju inte bara lämna dom. Då kommer det säkert bara någon förvirrad stadsbo och trampar ner dom!
Den här fick dock va kvar i skogen...

och någon har tydligen tappat huvudet. Har funderat på om man skulle sätta upp den och
ett tillhörande plakat ute vid vägen. Något i stil med: Fjolårets stadsbo... då kanske dom åker någoa annan stans he,he?


Skylten som står vid björken brukar jag alltid fundera på. 1 km står det. Mitt ute i skogen finns den. 1 km till vad? eller från vad? Måste nog fråga någon granne vid tillfälle.Nu skulle man nästan kunna tro att jag har något i mot stadsbor, så jag vill förtydliga att det finns trevliga sådana också. Det jag har lite svårt för är när dom ska komma ut och trängas med mig i skogen. Förra helgen tex var det rena rusningstrafiken. Träffade på 3 stycken! Det är ungefär lika många som jag träffar på under ett helt år där...
 

// Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0